Bij de Bandenspecialisten winterbanden voor elk budget

Grootste merkonafhankelijke dealer winterbanden in Zuid-Limburg!

Steeds meer particulieren en bedrijven gaan over op winterbanden. En terecht, want goede winterbanden zorgen er voor dat uw auto of bedrijfswagen ook bij slecht weer grip houdt op de weg. Zeker in ons heuvelachtige Limburgse landschap zijn winterbanden een must. De verwachting is dat, net als bij onze oosterburen, in Nederland op korte termijn winterbanden verplicht gaan worden. Wanneer u vanwege uw veiligheid overweegt om winterbanden te gaan kopen in de regio Maastricht of het Heuvelland, dan nodigen wij u vrijblijvend uit voor een oriëntatiegesprek bij Bandenspecialisten Gronsveld. Als merkonafhankelijk dealer van alle merken winterbanden kunnen wij samen met u bespreken welke winterbanden het beste bij uw budget, rijgedrag en merk auto passen.

Bandenspecialisten Gronsveld beschikt over een Bandenhotel

Uit onderzoeken komt steeds naar voren dat particulieren en bedrijven niet voor winterbanden kiezen vanwege ruimtegebrek en de rompslomp die het wisselen van zomerbanden voor winterbanden en omgekeerd met zich meebrengt. Dit ‘probleem’ heeft u niet wanneer u uw winterbanden koopt bij Bandenspecialisten Gronsveld, omdat Bandenspecialisten Gronsveld beschikt over een Bandenhotel. Voor een zeer geringe vergoeding worden uw winterbanden onder ideale omstandigheden opgeslagen, zodat u vele jaren kunt genieten van uw banden. Gezien de geringe vergoeding kunnen uitsluitend inwoners en bedrijven uit de regio Maastricht en het Heuvelland, die hun winterbanden bij Bandenspecialisten Gronsveld hebben gekocht, gebruik maken van ons Bandenhotel in Zuid-Limburg.

Aanbiedingen winterbanden Maastricht, Heuvelland en Zuid-Limburg

Als de grootste merkonafhankelijke dealer van winterbanden in Maastricht en het Heuvelland gaan wij voor kwaliteit, service en veiligheid. Desondanks zijn wij, dankzij onze moderne uitrusting op het gebied van montage en de grote aantallen winterbanden die wij inkopen, in staat om aan klanten de scherpste prijzen voor winterbanden in Maastricht en het Heuvelland aan te bieden. Informeer daarom altijd hoe hoog de korting voor uw winterbanden inclusief montage bij Bandenspecialisten Gronsveld is. U zult in positieve zin verrast worden!

Een kleine greep uit onze collectie winterbanden:

Bridgestone, Continental, Hankook, Dunlop, Goodyear, Kleber, Gislaved, Michelin, Pirelli, Uniroyal en Vredestein.

Staat uw winterbanden merk er niet bij? Neem dan toch contact met ons op, want wij kunnen als de grootste merkonafhankelijke dealer van Zuid-Limburg alle merken winterbanden leveren. Bel daarom telefoon 043 – 408 36 86 of stuur een e-mail naar contact.

Bandenspecialisten Gronsveld voor top kwaliteit en een snelle service

egid_over

-Egid Bastiaens

Bewaren

Wilt u een afspraak met ons maken?