Banden en velgen Maastricht en Heuvelland

Al meer dan 17 jaar het adres voor betaalbare banden en velgen

Bent u aan nieuwe banden en/of velgen toe en woont u in Maastricht of het Heuvelland. Of is uw bedrijf in deze regio gevestigd? Informeer dan beslist bij Bandenspecialisten Gronsveld. Dé regionale banden en velgen specialisten voor Maastricht en het Heuvelland. Op de huidige locatie van Bandenspecialisten Gronsveld zat vroeger Profile Tyrecenter Gronsveld gevestigd. De vernieuwde vestiging van Bandenspecialisten Gronsveld zal dan ook zorgen voor een uitstekende uitvoering van diensten.

U kunt u als particuliere of zakelijke klant kiezen uit vrijwel alle merken auto en vrachtwagenbanden. Als de grootste merkonafhankelijk dealer van banden en velgen in Maastricht en Heuvelland vindt u bij ons altijd de band die bij uw rijgedrag, voertuig en budget past.

Soorten en merken auto en vrachtwagen banden en velgen

Bij Bandenspecialisten Gronsveld vindt u niet alleen banden en velgen voor personenauto’s. Bandenspecialisten Gronsveld is gespecialiseerd in industriebanden, landbouwbanden, vrachtwagenbanden en bedrijfswagenbanden. Onze medewerkers zijn er trots op, dat zij dankzij onze excellente 24/7 service voor bedrijven steeds meer bedrijven als klant mogen begroeten.

Enkele voorbeelden van aantrekkelijk geprijsde banden en velgen op een rijtje:

Bridgestone, Continental, Barum, Doublecoin, Semperit, Hankook, Dunlop, Firestone, Falken, Goodyear, Kleber, Kumho, Gislaved, Milestone, Mastersteel, Michelin, Maxxis, Pirelli, Uniroyal, Toyo, Vredestein, BKT en Trelleborg, Borbet, Alutec, en Niu.

Staat uw banden en velgen merk er niet bij. Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Er bestaat een grote kans dat wij, als Bandenspecialisten Gronsveld, u toch van dienst kunnen zijn. Bel daarom telefoon 043 – 408 36 86 of stuur een e-mail naar contact

Bandenspecialisten Gronsveld voor top kwaliteit en een snelle service

egid_over

-Egid Bastiaens

Bewaren

Wilt u een afspraak met ons maken?